Comença el nou curs al Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

Busquets i Salat durant la presentació del nou curs

Busquets i Salat durant la presentació del nou curs

El Casal de Joves TorreBlanca ja ha obert les portes després de les vacances d'estiu i ho fa amb una programació per al proper trimestre que reforça les activitats més exitoses però que aporta també novetats. Entre aquestes, hi ha els cursos de disseny gràfic, l'agricultura i un taller per construir un 'cajón' flamenc. Una altra de les novetats és la modificació de les xerrades, que es convertiran en debats. En comptes d'escoltar i limitar-se a fer preguntes, els joves discutiran directament sobre temes com les drogues, la política i l'oci nocturn.

La imatge del programa del nou trimestre és una gran màquina que, segons els responsables del casal, tots els joves han d'ajudar a posar en marxa. L'equipament segueix aquest trimestre amb els cursos de cinema, capoeira, percussió i maquillatge, entre altres, i presenta com a novetats el disseny gràfic, l'agricultura i un taller per construir un 'cajón' flamenc.

El casal també organitzarà diversos campionats, el 3r Campus Rock i espectacles com la Nit de Cantautors, un 'afterhours' poètic, participació al festival de dansa Àrtic i iniciarà una col·laboració amb l'Escola Municipal d'Art que comportarà una exposició mensual.

El director del Casal de Joves, Joan Carles Busquets, explica com començaran el curs.

Joan Carles Busquets

Com sempre, intentem començar el trimestre amb una mica de festa. El 26 de setembre està tothom convidat, els habituals i els nous.


La regidora de Joventut, Esther Salat, ha explicat que el nou trimestre té un caràcter continuïsta.

Esther Salat

És continuïsta per dos motius, perquè el que s'ha fet fins ara funciona, i perquè estem tancant l'etapa de l'actual adjudicació.


Salat ha explicat que 'd'aquí a un o dos mesos' estaran llestes les bases del nou concurs d'adjudicació. Pel que fa al bar de l'equipament, la Cafeta, iniciarà el nou curs tancat, a l'espera que se solucioni la situació amb l'actual adjudicatari o se'n busqui un de nou.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És increïble com aquesta dona encara té la cara de sortir en roda de premsa dient no sé què... Senyora Salat, què ha fet vostè en aquests dos anys de legislatura a la regidoria de joventut? Té sort que a Torreblanca i els seus tècnics siguin competents, sinó estaria ben bé desamparada!!!!

toni. Enviat el 4/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.