Nou donants nous a la darrera campanya de recollida de sang a la ciutat


  • Comparteix:

Moment de les donacions

Moment de les donacions

La darrera campanya de recollida de sang a la ciutat, celebrada aquesta primera setmana del mes, ha aconseguit nou donants nous a la ciutat. En total, 167 persones han fet donació i unes 37 s'han ofert però no han pogut fer-la per diversos motius. La propera ocasió per donar sang a la ciutat serà a la marató que se celebrarà el 7 de novembre.

Les donacions a Sant Cugat durant la primera setmana de setembre han superat les previsions de la delegació local del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. L'entitat xifrava en 150 bosses la previsió a assolir i finalment n'han estat 167.

El delegat local del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Enric Martínez, valora, sobretot, haver aconseguit nous donants.

Enric Martínez

67 donacions. Però la dada més importants són nou donants nous. Cada cop incrementem donants nous.


El 7 de novembre serà la propera cita per donar sang a la ciutat. Serà en la marató de 12 hores de donació que enguany tindrà lloc al vestíbul de l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.