Sant Cugat duplica la inversió per al manteniment de les escoles


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha invertit aquest estiu més de 640.000 euros per al manteniment de les escoles de la ciutat, gairebé el doble del que va invertir l'any passat. Es tracta de diverses obres de millora i acondicionament, com són el canvi de finestres al CEIP Pins del Vallès i al CEIP La Floresta, i la insonorització del menjador del CEIP Joan Maragall. Totes les obres estaran acabades per a l'inici del curs, dilluns que ve.

Els més de 640.000 d'euros invertits es reparteixen entre un total d'11 actuacions. Les més costoses han estat el canvi de finestres al Pins del Vallès i a la Floresta, seguides per la remodelació dels lavabos també a la Floresta i de la insonorització del menjador del Joan Maragall, que per les seves característiques arquitectòniques abans superava els límits recomanats de sonoritat.

Altres actuacions han estat la instal·lació de nous jocs infantils i diversos arranjaments als patis de les escoles Collserola, Pi d'en Xandri i Turó de Can Mates, així com un conjunt de millores a l'Escola Bressol Montserrat, que l'any passat va passar a ser de titularitat municipal.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha visitat aquest dijous quatre d'aquests centres, on ha destacat l'esforç que fa l'Ajuntament, superior al de la majoria de ciutats de l'entorn de Sant Cugat.

Lluís Recoder

Ens hem gastat 600.000 euros. És el doble que l'any passat i superior al que fan a les ciutats del voltant.


El CEIP Ciutat d'Alba, de la seva banda, estrena aquest curs l'educació primària, ja que fins ara només feia educació preescolar. La nova escola, inaugurada l'any passat, consta actualment de dues línies de P3, dues de P4, tres de P5 i una de primer de primària, formada pels infants que el curs passat feien P5. Les obres del centre encara no estan del tot acabades, però s'espera que s'acabin aquest mateix any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.