Les Planes viu la seva Festa Major més participativa


  • Comparteix:

Veïns de les Planes durant la botifarrada popular

Veïns de les Planes durant la botifarrada popular

Les Planes finalitza la seva Festa Major amb un èxit rotund de participació en la majoria d'activitats. L'organització, que mostra enguany noves cares, ha volgut renovar la programació amb activitats per a tots els públics mantenint els actes ja tradicionals com la botifarrada popular. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La membre de la Comissió de Festes de les Planes, Begoña Paradeda, valora la participació i la bona tasca que ha fet la nova organització.

Begoña Paradeda

Fem un balanç positiu. Aquest any ha comptat amb una alta participació. Ens ha sorprès el barri perquè els veïns s'han llençat al carrer.









Enguany, la principal novetat ha estat la introducció d'activitats culturals per a tots els públics com el teatre i el ball per a la gent gran. Tot i això, l'activitat amb més èxit continua sent la tradicional botifarrada popular.

Paradeda explica per què els àpats són les propostes amb més participació.

Begoña Paradeda

La botifarra ha estat un èxit. Al barri de Les Planes ens agrada estar al carrer i la millor manera d'estar junts és un àpat.


L'organització ja compta amb noves idees de cara l'any vinent. Una de les propostes de millora és ampliar el marge de temps entre activitats perquè no se solapin i aconseguir així una coordinació més eficaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.