La Casa de Cultura duplica l'oferta de cursos i tallers per al proper trimestre


Temes relacionats

Una seixantena de santcugatencs comencen els cursos intensius de juliol a la Casa de Cultura ( 9/jul/09)


  • Comparteix:

Exterior de la Casa de Cultura, als Jardins del Monestir

Exterior de la Casa de Cultura, als Jardins del Monestir

La Casa de Cultura estrena temporada amb més de 45 cursos i tallers programats amb més de 500 places disponibles. Els cursos engloben matèries tan diverses com l'astronomia, el swing, els dibuixos animats, l'art floral japonès i el 'coaching', que es complementen amb 'clàssics' com la informàtica, l'escriptura creativa i el patchwork. A més, l'equipament segueix oferint allotjament a les entitats que no tenen local propi, així com la cessió d'espais per a tothom qui ho vulgui.

La programació de l'últim trimestre del curs passat, que era el primer que es va fer, comptava amb 25 propostes i un total de 450 places. D'aquestes només se'n van dur a terme 13, a les quals van participar 205 persones.

A l'estiu, però, dels sis cursos programats només se'n va deixar de fer un, fet que genera optimisme al tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura. Vist el ritme d'inscripcions que hi ha des que s'han obert, aquest mateix dilluns, Escura confia que aquest nou trimestre servirà per dinamitzar aquest equipament municipal.

Xavier Escura

Desitgem que la progressió d'usuaris segueixi amb un ritme ascendent i que la Casa de Cultura es potenciï.


Els nous cursos es divideixen en cinc grans àrees: coneixement, expressió, recursos, informàtica i creixement personal.

En la primera els alumnes podran entrar en contacte i aprofundir en la literatura del segle XX, l'economia, l'astronomia i els guions cinematogràfics, així com aprendre suec i italià a través de l'art.

En els tallers relacionats amb l'expressió, hi ha programats cursos de fotografia, titelles, pintura, dibuix i fins i tot per aprendre a ballar Lindy Hop, el ball de la música swing.

La Casa de Cultura també ofereix cursos com el de tast de vins, el feng shui, la creació d'un hort al balcó de casa i la creació de bijuteria a partir de materials reciclats.

La informàtica torna a ser present el nou trimestre, amb retoc fotogràfic amb Photoshop, la creació de webs i l'elaboració d'un blog personal, entre altres.

En l'últim apartat, el del creixement personal, hi ha dues propostes, el 'coaching' -l'anomenat art de dirigir la pròpia vida- i la reeducació postural.

El període d'inscripcions estarà obert fins el dia 30, i el preu dels cursos oscil·la entre els 50 i els 140 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.