La Guitza reitera que l'Ajuntament va intentar prohibir la seva calçotada per raons polítiques


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza ha presentat els documents que refermen la seva acusació que l'Ajuntament va prohibir, per raons polítiques, la calçotada popular celebrada a la plaça Pep Ventura el passat dia 30 de març. Mentre el consistori afirma que es van demanar els permisos fora de termini, els documents del casal independentista proven que els tràmits es van fer de forma correcta.

El Casal Popular va presentar dues instàncies, el 5 i el 12 de març respectivament, on demanava el permís per celebrar la calçotada. Després que la primera instància quedés invalidada per motius tècnics, es va omplir la segona sota la revisió d'un funcionari. Aquesta documentació prova que la instància es va sol·licitar dins el termini reglamentari i no només dos dies abans, tal i com s'afirma des de l'Ajuntament.

Un dels membres de la Guitza, Guim Pros, acusa al consistori de mentir 'descaradament':

Guim Pros

El que ens han dit és mentida i creiem que ens van intentar prohibir la calçotada per raons polítiques


És per aquest motiu que La Guitza afirma que la denegació del permís amb només 24 hores d'antelació només respon a motius polítics i de censura. Segons Pros, les idees que difon el casal, molesten:

Guim Pros

No els hi deuen agradar ni les coses que fem ni les coses que diem


El Casal Popular afirma que no és el primer cop que es prohibeixen actes seus com xerrades o concerts i demanen a l'equip de govern una explicació verídica i una disculpa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.