La missa de sant Cebrià dóna el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La tradicional missa solemne de sant Cebrià ha encetat aquest dimecres les activitats de la Festa Major de Valldoreix marcada per la remodelació de la rambla Jacint Verdaguer. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat la major participació ciutadana en la proposta festiva d'enguany. La festa concentrarà el gruix de les activitats aquest cap de setmana.

La missa de sant Cebrià, patró de Valldoreix, seguida de l'aperitiu popular ha reunit valldoreixencs i autoritats del territori i Sant Cugat.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha assenyalat la creixent participació ciutadana a la festa del territori.

Montserrat Turu

Aquesta vegada hem portat gent del món local i com sempre també hi haurà molta participació per part de les entitats, molt voluntariat.




De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, destaca el caràcter familiar de la festa.

Lluís Recoder

S'organitzen activitats diverses i per a tots els gustos. A més, es fa en un moment en el qual la gent aprofita per retrobar-se després de l'estiu.








Encara és una incògnita qui protagonitzarà el pregó de Festa Major. Enguany el pressupost de la celebració s'ha reduit en un 20%, fet que no fa minvar el nombre d'activitats, segons l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.