L'equip de govern rectifica i no limitarà, per ara, l'aparcament a l'entorn del col·legi Europa


Temes relacionats

Polèmica a l'entorn del col·legi Europa per la possible instal·lació d'una zona d'aparcament (15/set/09)


  • Comparteix:

Entrada del col·legi Europa

Entrada del col·legi Europa

L'equip de govern descarta per ara limitar l'aparcament al carrer Frederic Mompou durant les hores d'entrada i sortida de l'escola Europa. Segons ha explicat aquest dimecres la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, la decisió d'aparcar la mesura arriba després de conèixer que s'havia arribat a un acord de l'escola per utilitzar el pàrquing d'Esade.

Per evitar els problemes de mobilitat durant les hores punta a l'entorn de l'escola Europa, l'equip de govern pretenia limitar l'aparcament en un tram del carrer Frederic Mompou durant dues franges de tres quarts d'hora. La mesura, però, ha topat amb l'oposició dels veïns de la zona, que temien que això restaria places d'aparcament en una àrea on ja és difícil estacionar, i que a primera hora del matí haurien de moure el cotxe i buscar un nou lloc d'aparcament per no ser multats.

Davant d'aquestes queixes, la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, ha anunciat aquest dimecres que ara per ara descarten tirar endavant la mesura, ja que l'escola ha arribat a un acord amb Esade per utilitzar el seu aparcament. Subirà diu que ara esperaran veure si aquesta alternativa funciona.

Marta Subirà

L'arribada d'aquest acord amb Esade ens permet aturar de manera momentània la mesura.


Subirà ha explicat que la mesura s'ha aplicat amb èxit a l'entorn de les escoles Tau, Pureza de Maria, Àgora, Pi d'en Xandri i Pins del Vallès.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Suposo que no soc ningú per a recordar-li a la Tinent d'Alcalde que: el Pureza de Maria no esta ubicat en una zona residencial, com tampoc l'escola Thau. Pins del Vallès esta ben apartat dels habitatges de Coll-Favà i pot ser l'únic exemple pot ser l'escola Pi d'En Xandri. Aquest té un espai d'aparcament en bateria pel carrer de Santa Teresa. La observació d'un simple mapa del municipi li permetria de veure que no estem parlan del mateix problema. L'Ajuntament autoritza l'ampliació de l'Europa per la mínima, tot i estar autoritzat només a fer obres menors. Ara ha aparegut el problema, que s'hauràn de menjar els veins, tard o d'hora. ¿Qui ens governa?

Antagraber. Enviat el 22/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.