La crisi i la literatura centren el nou trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació del programa

Roda de premsa de presentació del programa

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) enceta un nou trimestre que estarà marcat per les conferències relacionades amb la crisi econòmica i la literatura. La cultura i les xerrades per commemorar efemèrides completaran el programa dels propers tres mesos. Per primer cop, l'entitat amplia les seves propostes de reflexió amb les tertúlies, que se sumaran a activitats com els seminaris, els tallers i les visites culturals.

El tret de sortida al trimestre el donarà la conferència inaugural de l'economista i exeurodiputat Carles Gasòliba, que parlarà de la Unió Europea i de Barcelona com a capital europea de la Mediterrània. D'aquesta manera, Gasòliba començarà el 6 d'octubre una programació formada per una desena de conferències, un seminari dedicat a la sarsuela i quatre sortides culturals.

El president de l'AEU, Pere Narbona, explica els eixos centrals de la programació.

Pere Narbona

Cada any intentem centrar-ho en unes línies mestres. Aquest any seran la crisi i el seu desenvolupament, i la literatura.


També formaran part del programa propostes com la situació de Rússia, un repàs per la història de la ràdio, els parcs naturals de Califòrnia i la trajectòria de la Creu Roja. El trimestre clourà amb una sessió dedicada al compositor Isaac Albéniz a càrrec del director del Museu de Música de Barcelona, Romà Escales, i del pianista Lluís Avedaño.

Any rere any, l'entitat busca nous formats per apropar als socis els temes de debat. Les tertúlies s'afegeixen d'aquesta manera al programa d'activitats. Narbona avança com seran aquestes tertúlies.

Pere Narbona

Fa anys que volíem fer tertúlies. Les primeres seran per unes 12 persones i crec que tindran molt d'interès.



AEU té uns 600 socis. Amb l'objectiu d'apropar temes de reflexió a la gent gran, l'AEU té previst organitzar al llarg de l'any 31 conferències, dos seminaris i 12 sortides culturals, a més del taller d'informàtica i les tertúlies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.