Sant Cugat compta amb una nova ambulància d'urgències


  • Comparteix:

Sant Cugat compta amb una nova ambulància exclusiva per a urgències. Aquest vehicle, que té la base a la nostra ciutat, funciona de dilluns a diumenge del matí al vespre i dóna servei al nostre terme municipal, Rubí i Castellbisbal.

El Servei Català de la Salut ha decidit posar un nou vehicle per a urgències per tal de cobrir la demanda que genera el fort creixement de la zona i donar així més cobertura al servei de transport urgent. Ho explica el responsable de servei d'atenció al client del sector sanitari Vallès Occidental, Carles Vicenç Pérez.

Carles Vicenç Pérez

L'opció de decidir posar més cobertura és per cobrir la nombrosa població que hi ha en aquesta zona


Des de juliol de l'any 2000 i fins ara, el dispositiu d'ambulàncies urgents en aquesta zona comptava amb un vehicle de 24 hores a Sant Cugat i un altre a Rubí. Ara, la nova ambulància se suma a aquests dos i ofereix un servei de 12 hores, entre les 9 del matí i les 9 del vespre, ja que segons Pérez, durant el dia és quan hi ha més urgències.
D'altra banda, Carles Vicenç Pérez ha destacat la importància de trucar al 061 sempre que tinguem una urgència, ja que segons diu, és aquest servei qui coordina tots els dispositius i decideix quin és el més adient en cada cas.

Carles Vicenç Pérez

Aquesta nova ambulància tindrà la seva base a la policia local de Sant Cugat


La nova ambulància per a urgències tindrà la seva base a la policia local de Sant Cugat i donarà cobertura a la zona del nostre municipi, Rubí i Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.