'Anem-hi tots' s'estrenarà de manera oficial el 4 d'octubre amb una caminada popular


  • Comparteix:

Presentació de l'associació

Presentació de l'associació

Neix Anem-hi Tots, un grup del Club Muntanyenc (CMSC) que organitzarà sortides per a persones amb dificultats de motricitat. La primera activitat de l'entitat serà una caminada popular fins a Can Borrell el 4 d'octubre. Anem-hi Tots té el suport de l'Ajuntament i l'Obra Social de Caixa Penedès.

Anem-hi Tots té la voluntat de teixir un grup format de ciutadans que acompanyin les persones amb problemes de motricitat en diverses activitats. El president del CMSC, Francesc Duch, ha donat tot el suport a la nova entitat i ha recordat que totes les persones han de poder gaudir de les activitats del club, independentment de les seves capacitats.

Francesc Duch

El Club Muntanyenc té l'objectiu de realitzar diferents tasques pel bé social del municipi de manera altruista.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha elogiat la tasca d'aquest tipus d'entitats a la ciutat.

Carmela Fortuny

El grup Anem-hi Tots està obert a tothom, però sobretot a les persones que tenen més problemes de mobilitat.



Caixa Penedès dóna suport al nou grup amb 50.000 euros. El cap de l'obra social de la caixa d'estalvis, Josep Francesc Cortés, remarca la implicació de la seva entitat en objectius solidaris.

Josep Francesc Cortés

Donem suport al repte d'integració del nou grup.



Els dos portaveus del grup, Narcís Planes i Joan Casajoana, han fet un crida a la població per adherir-se a l'organització i a participar en les activitats proposades per al curs d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.