Àgora i La Farga, entre les millors escoles privades de l'Estat segons 'El Mundo'


  • Comparteix:

Els centres privats de Sant Cugat Àgora i La Farga ocupen el primer i tercer lloc de la classificació de les millors escoles privades de Catalunya, segons un estudi realitzat pel diari El Mundo. L'informe destaca els valors de tolerància, solidaritat i llibertat de l'Àgora i la relació estreta entre la família i l'escola a La Farga.

El millor resultat a nivell estatal ha estat per l'escola privada santcugatenca Àgora, que ha obtingut 90 punts sobre un màxim de 100. La Farga ocupa la novena posició a nivell estatal, i és la tercera a Catalunya, amb 89 punts. L'estudi d'El Mundo contempla 23 criteris que van des del model d'ensenyament, fins l'oferta educativa o la cura de les instal·lacions.

El portaveu del centre concertat de Mira-sol La Farga, Xavier Serra, explica com s'ha realitzat l'estudi.

Xavier Serra

Envien l'enquesta amb 23 criteris avaluables que es contesten per escrit


L'estudi considera que l'escola privada Àgora defensa un ensenyament actiu, creatiu i participatiu, i valora positivament la ràtio alumnes-professors del centre, que garantitza una atenció personalitzada. Segons El Mundo, l'Àgora promou els valors de tolerància, solidaritat i llibertat, i dóna especial importància a l'educació musical com la base de l'estimulació dels alumnes.

Per la seva banda, l'escola concertada La Farga destaca per la relació estreta entre les famílies i el centre, com explica el seu portaveu, Xavier Serra.

Xavier Serra

L'estudi té en compte factors com la integració de les famílies a l'escola, que a La Farga considerem molt important


L'estudi d'El Mundo sobre les escoles privades i concertades de l'Estat es pot consultar a Internet, a l'adreça "aula.elmundo.es".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.