Joan Oliver: 'No hem espiat ningú, els hem protegit'


  • Comparteix:

El director general del Barça, Joan Oliver

El director general del Barça, Joan Oliver

El Futbol Club Barcelona va encarregar una auditoria de seguretat a quatre dels seus vicepresidents arran de les sospites del santcugatenc Joan Franquesa. El director general del club, Joan Oliver, afirma que no s'ha espiat als quatre vicepresidents sinó que se'ls ha protegit.

El Futbol Club Barcelona ha reaccionat ràpidament després que 'El Periódico' publiqui avui mateix que el Barça, a través del seu director general, Joan Oliver, va contractar l'empresa Método 3 per espiar quatre vicepresidents del Barça: Jaume Ferrer, Joan Boix, Rafael Yuste i el santcugatenc Joan Franquesa. El mateix director general del club, Joan Oliver, ha explicat en roda de premsa que les investigacions s'inicien arran de les sospites del vicepresident santcugatenc Joan Franquesa.

Joan Oliver

L'origen de la investigació és la sospita de Joan Franquesa. Franquesa ens posa en alerta.








Segons 'El Periódico' aquesta notícia va sorprendre la directiva blaugrana, fins i tot el mateix president, Joan Laporta, que no en tenia coneixement. Oliver ha afirmat que en cap cas s'ha espiat els vicepresidents sinó que els han protegit.

Joan Oliver

No hem espiat ningú, simplement els hem protegit.








Cap dels vicepresidents, ni Laporta, van ser informats fins que els resultats de l'estudi, tots negatius, es van entregar als implicats. 'El Periódico' també assegurava que alguns dels vicepresidents no descarten emprendre accions legals. Oliver assegura que aquest fet no es produirà i que la investigació s'ha fet sota la legalitat més absoluta . El director general, que mai s'ha plantejat la seva dimissió, ha negat que el club hagi investigat a d'altres directius de l'entitat com Xavier Sala i Martín.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cas Félix Millet ha obert la polemica, ara per vendre diaris tocava el FCB. Una portada que fa guanyar calers.

Sav. Enviat el 24/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.