Cremen 200 metres de matolls per un intent de robatori de coure a la via de Renfe


  • Comparteix:

El foc ha cremat uns 200 metres de matolls

El foc ha cremat uns 200 metres de matolls

Un intent de robatori de cables de coure de la catenària de la via de Renfe ha provocat aquest diumenge un incendi a la zona de l'estany dels Alous. El foc, que ha cremat uns 200 metres de matolls, s'hauria declarat com a conseqüència d'una espurna que ha saltat quan un home intentava tallar els cables. Les policies de Rubí i Sant Cugat no han pogut localitzar el presumpte autor de l'intent de robatori.

Segons ha pogut saber Cugat.cat, el foc s'ha declarat quan un home intentava tallar cables de coure de la catenària. La tensió de 3.000 volts ha fet que salti una espurna, que ha encès els matolls del voltant de la via, a la zona de l'estany dels Alous.

Un cop extingit l'incendi, agents de les policies locals de Sant Cugat i Rubí, a més de membres de Bombers, ADF i Protecció Civil, han fet una batuda per intentar localitzar el presumpte autor dels fets, però no l'han trobat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.