El bar Baobab bufa 20 espelmes aquest dissabte amb una xocolatada, sopar i ball


Temes relacionats

Les Barraques s'estrenen amb pregó de Halassane N'Diaye i amb nova ubicació (27/jun/09)

Les Barraques estrenen format i ubicació al Turó de Can Mates (26/jun/09)

D'Ossó i Sansa animen a gaudir de tres dies de festa i es descobreix Halassane N'Diaye com a nou capgrós de l'any (30/jun/03)

Hassale N'Diaye, caparrot de l'any 2003 (27/jun/03)


  • Comparteix:

Una imatge de Halassane actual i el de fa 20 anys

Una imatge de Halassane actual i el de fa 20 anys

El popular bar Baobab, situat al carrer Major, celebra el seu 20è aniversari a la ciutat aquest dissabte amb una xocolata per als més menuts a la tarda i un sopar i ball a partir de les nou de la nit. El propietari del local, Halassane N'Diaye, ha explicat a Cugat.cat que el bar va ser el punt de partida de la seva relació amb la nostra ciutat. Ja s'han esgotat els 200 tiquets per participar al sopar.

Fa 20 anys que Halassane N'Diaye, provinent de Guinea, va obrir el bar Baobab al carrer Major de la nostra ciutat. N'Diaye ha vist créixer Sant Cugat en aquestes dues dècades des de l'establiment del local i afirma que la ciutat segueix mantenint 'el seu esperit de poble'

El propietari del local, Halassane N'Diaye, ha explicat que el Baobab li va obrir la porta cap a la seva introducció a Sant Cugat. Són declaracions a Cugat.cat.

Halassane N'Diaye

El que jo puc dir és que aquest local m'ha obert la porta i m'ha posat en contacte amb la gent de Sant Cugat, és una cosa que mai podré oblidar.


L'arrelament de Halassane N'Diaye a la ciutat és complet, ja que va ser Caparrot de l'Any 2003 i aquest estiu passat, pregoner de les Barraques de Festa Major. Per això, N'Diaye també ha destacat la seva bona relació amb els joves i l'hospitalitat dels santcugatencs.

Halassane N'Diaye

Jo des que vaig arribar fins avui sempre he vist la mateixa conducta en els santcugatencs, jo mai m'he sentit com una persona de fora.






L'especialitat del bar Baobab són els entrepans de pit de pollastre amb maionesa, orenga i formatge.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ALLÀ SEREM!! FELICITATS HALASSANE!!

Helena. Enviat el 2/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.