Sis robatoris en vehicles estacionats a l'interior de pàrquings comunitaris


  • Comparteix:

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Can Vernet

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Can Vernet

Els Mossos d'Esquadra investiguen sis robatoris a l'interior de vehicles aparcats en pàrquings comunitaris que van tenir lloc a finals de la setmana passada. Davant de casos com aquest, el cos policial recomana extremar les mesures de prevenció als aparcaments.

Els fets van passar durant la nit de dijous a divendres passat en dos aparcaments comunitaris del carrer Borrell i la rambla del Celler. Alertats pels veïns, els Mossos d'Esquadra van comprovar que uns desconeguts van trencar els vides i robar a l'interior de sis vehicles estacionats.

Davant de casos com aquests, la policia ha elaborat un conjunt de consells per millorar la seguretat dels vehicles aparcats en pàrquings comunitaris. En primer lloc, els usuaris han de vigilar que, quan entren o surten del recinte, persones alienes a l'aparcament no aprofitin per entrar-hi. Per aconseguir-ho, i per millorar la visibilitat dins del pàrquing, s'aconsella instal·lar una il·luminació correcta.

També és aconsellable controlar quines persones externes a la comunitat gaudeixen del servei de l'aparcament, així com celebrar reunions periòdiques de veïns i usuaris. Pel que fa l'ús del comandament a distància per controlar les portes del recinte, s'aconsella tenir en compte totes les incidències, com les possibles pèrdues i trencaments, així com canviar-ne la codificació cada any.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La setmana passada van entrar al pk del carrer Ildefons Cerdà i van trencar vidres d'alguns cotxes... és un d'aquests pks al que us referiu? no teniu constancia? Igual us confoneu amb el c/Borrell, igual hauriau de rectificar la noticia.

pati. Enviat el 1/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.