El barri del Monestir celebra la seva 7a festa


  • Comparteix:

Edició anterior de la festa

Edició anterior de la festa

La 7a festa del barri del Monestir concentra a partir d'aquest divendres la majoria dels seus actes amb el pregó i amb una aposta per la música i els esports. Les activitats, que s'allarguen fins diumenge, compten també amb degustacions, cercaviles, animació infantil i una paellada popular. Tot i la crisi, és l'edició de la festa, organitzada per l'Associació de Veïns del Monestir i l'Ajuntament, que proposa més activitats.

La festa arranca avui amb la traca als Jardins del Monestir a les set de la tarda, que donarà pas al pregó que se celebrarà a la plaça del Rei i que anirà a càrrec de Pere Royo, caparrot de l'any, a dos quarts de vuit. Seguidament a la mateixa plaça hi haurà una xocolatada i una degustació de menjars de diverses cultures. La jornada tancarà amb el concert de My Beautiful Laundry.

El president de l'Associació de Veïns del Barri del Monestir, Andrés Ares, explica que és l'edició de la festa que compta amb més activitats.

Andrés Ares

És una festa totalment consolidada. Tot i la crisi, gràcies a l'Ajuntament, patrocinadors i els veïns és l'edició amb més activitats.


L'endemà, dissabte, a les nou del matí, dels jardins del Monestir sortirà una caminada popular que anirà fins l'ermita de sant Adjutori. A la plaça d'en Coll els més petits trobaran inflables, mentre que a la plaça de Sant Francesc començarà la cercavila amb els caparrots, gegants i diables. Els jardins del Vallès acolliran a partir de les onze el trofeu de bitlles catalanes, una de les novetats d'enguany. A les onze, als Jardins de Sant Francesc s'hi faran partides d'escacs simultànies.

A la tarda, el Club de Petanca organitza el seu trofeu a partir de les quatre. A la plaça d'en Coll les activitats començaran a dos quarts de sis amb animació pels més petits. Una mostra de ball a les sis escalfarà motors pel concert de grups locals que tindrà lloc a partir de les deu.

Diumenge al matí, a la plaça d'en Coll, està dedicat als més petits que trobaran inflables i activitats de dibuix. Per dinar, als jardins de Sant Francesc, es farà una paella popular. A la tarda, les activitats tornen a la plaça d'en Coll on a tres quarts de set de la tarda es farà l'entrega de premis de les diferents competicions. A les set una cantada d'havaneres tancarà la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.