La jornada 'L'habitatge a debat: disseny, sostenibilitat i manteniment' dóna avui el tret de sortida


  • Comparteix:

Sant Cugat acull avui i demà una jornada tècnica sobre habitatge públic

Sant Cugat acull avui i demà una jornada tècnica sobre habitatge públic

Sant Cugat acull avui i demà una jornada tècnica sobre habitatge públic. La jornada 'L'habitatge a debat: disseny, sostenibilitat i manteniment' està organitzada per Promusa, l'Associació Espanyola de Promotors Públics de Vivenda i Sòl (AVS) i l'Associació Catalana de Promotors Públics de Sòl i Habitatge (AVS-Catalunya).

L'obertura de les jornades té lloc avui a dos quarts de deu del matí al Sant Cugat Trade Center, edifici on se celebraran les ponències i els debats. L'acte comptarà amb l'alcalde, Lluís Recoder; la secretària d'Habitatge de la Generalitat, Carme Trilla; el president d'AVS, Francesc Villanueva, i el president d'AVS-Catalunya, Ferran Julian.

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, destaca la importància de l'intercanvi d'experiències que suposen aquestes trobades. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Hosta

Una de les finalitats és l'intercanvi d'experiències. Tots construim adaptant la construcció a les noves demandes.


La jornada comptarà amb ponències i amb una visita tècnica a l'edifici de promoció municipal construït al carrer Mar de la Xina i al complex Volpelleres Centre per conèixer edificis amb sistemes constructius ecològics i de gestió centralitzada de l'energia.

Aquesta jornada forma part dels actes de celebració dels 20 anys de l'empresa de promocions municipals, Promusa. Cugat.cat ha produït un reportatge de vídeo que es projectarà durant les jornades repassant la tasca de Promusa durant aquestes dues dècades i els seus reptes de futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.