Un coordinador de la Festa de Tardor nega que la Plataforma per l'Autodeterminació intenti manipular la celebració


Temes relacionats

El president de la Fundació Sant Cugat acusa la Plataforma per l'Autodeterminació de 'manipular' la Festa de Tardor ( 1/oct/09)


  • Comparteix:

Una edició passada de la Festa de la Tardor

Una edició passada de la Festa de la Tardor

Un dels coordinadors de la Festa de Tardor, José Manuel Casteleiro, nega que entitats de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació hagin intentat manipular la celebració d'aquest any. Segons Casteleiro, aquestes associacions s'han limitat a proposar diversos lemes per a la iniciativa tal com han fet altres entitats locals.

D'aquesta manera, Casteleiro difereix de l'opinió del president de la Fundació Sant Cugat, Domènec Miquel, que a Cugat.cat ha acusat algunes entitats de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació de voler 'manipular' la comissió de la Festa de Tardor. El membre de la comissió organitzadora admet que aquestes associacions han proposat un lema sobre una eventual consulta ciutadana per la independència de Catalunya a Sant Cugat, però assegura que no es tracta de cap intent de manipulació. Són declaracions de Casteleiro a Cugat.cat.

José Manuel Casteleiro

A la reunió, es va veure com una proposta més sobre la taula. No és una manipulació. És una proposta més.


Casteleiro diu no tenir coneixement de cap entitat que hagi abandonat l'organització de la Festa de Tardor per aquest motiu, tal com també ha denunciat Domènec Miquel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.