La vicepresidenta d'ASDI dimiteix desprès de denunciar irregularitats en el procés electoral


  • Comparteix:

La vicepresidenta de l'Associació Pro-Disminuits Físics i Psíquics de Sant Cugat, Assumpció Finet, ha presentat la seva dimissió com a rebuig pel què considera un procés electoral irregular. Finet i el seu equip han retirat la candidatura que van presentar i que va forçar la suspensió, al mes de febrer, d'un primer procés electoral.

Per primer cop en 22 anys, el procés de renovació de la Junta d'ASDI, que havia d'acabar al febrer, va comptar amb dues candidatures: la de l'actual presidenta, Enriqueta Guarch, i la d'un equip nou, format a l'entorn de la vice-presidenta Assumpció Finet. Això va provocar que l'actual Junta suspengués el procés per obrir-ne un de nou que garantís el compliment de tots els requisits i terminis legals. Finalment, però, la segona candidatura s'ha retirat perquè consideren que el procés electoral NO és transparent. Segons Assumpció Finet, el seu equip no pot admetre que es digui una cosa i se'n faci una altra:

Assumpció Finet

Tot el procès ha estat molt complexe i personalment he sortit molt decebuda


Assumpció Finet, que portava 20 anys col·laborant amb ASDI, assegura que l'objectiu de la seva candidatura era fer un canvi organitzatiu a l'entitat, que en els últims anys ha experimentat un creixement molt important:

Assumpció Finet

ASDI va crèixer molt i davant d'aquest creixement l'organització no es pot quedar de costat sinó que l'ha d'acompanyar


Les eleccions se celebraran el 10 de maig, en el marc d'una Assemblea General que només podrà ratificar la candidatura de l'actual presidenta, on es renovaran el 50 per cent dels càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.