'Per Sant Cugat: associa't, participa, decideix', lema de la Festa de Tardor


Temes relacionats

El president de la Fundació Sant Cugat acusa la Plataforma per l'Autodeterminació de 'manipular' la Festa de Tardor ( 1/oct/09)

Un coordinador de la Festa de Tardor nega que la Plataforma per l'Autodeterminació intenti manipular la celebració ( 1/oct/09)


  • Comparteix:

Festa de Tardor de l'edició anterior

Festa de Tardor de l'edició anterior

'Per Sant Cugat: associa't, participa i decideix' és el lema de la 34a edició de la Festa de Tardor. Aquest any la celebració centra la seva reivindicació en animar els santcugatencs a participar activament de la ciutat i tindrà l'exalcalde Àngel Casas i l'economista Arcadi Oliveres com a pregoners. Oliveres i Casas són col·laboradors de Cugat.cat.

La mostra d'entitats permet als santcugatencs conèixer més a fons les entitats locals. Sota el lema 'Per Sant Cugat: associa't, participa i decideix', la festa pretén animar la ciutadania a participar socialment i políticament a Sant Cugat. Ho explica José Manuel Casteleiro, un dels coordinadors de la Festa de Tardor, a Cugat.cat.

Jose Manuel Casteleiro

El rerefons del lema és engrescar la gent perquè pariticipi de la vida associativa i política de Sant Cugat.








Aquest any la Festa de Tardor donarà el tret de sortida el dia 6 de novembre amb el tradicional pregó a càrrec de l'exalcalde Àngel Casas i l'economista Arcadi Oliveres. El plat fort arribarà el diumenge amb la mostra d'entitats.

Tot i que la programació d'aquesta edició encara no està tancada, Casteleiro ha avançat a Cugat.cat alguna de les activitats més destacades.

Jose Manuel Casteleiro

Entre les activitats tindrem els Castellers de Sant Cugat que celebren la seva diada el dia 7 i possiblement les Joventuts Musicals portin un grup de Malawi.






De la seva banda, Casteleiro ha reiterat que totes les entitats han donat suport al lema d'enguany i que la discussió sobre una 'politització' del lema ha estat tancada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja vaig parlar fa un parell de dies amb una persona de cugat,cat, dient-li que aquest no és el lema que es va aprovar, sinò PER SANTCUGAT: ASSOCIA`T, PARTICIPA I DECIDEIX, em va dir que ho esmenarieu i veig que encara surt malament.

Joan Contijoch. Enviat el 7/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.