Rècord de participació a la festa del barri del Monestir amb més novetats


Temes relacionats

La 7a Festa barri del Monestir converteix els més petits en protagonistes ( 3/oct/09)

Royo dedica el primer pregó de la Festa del Monestir a demanar millores pel barri ( 3/oct/09)


  • Comparteix:

La 7a festa del barri del Monestir ha estat l'edició més participativa, ja que ha aplegat més de 3.500 persones en les nombroses propostes organitzades. Els infants han estat de nou els protagonistes, però les novetats introduïdes enguany, com són el pregó inaugural; la cercavila de caparrots, gegants i diables i les havaneres de cloenda, són el motiu d'aquest èxit rotund, segons l'organització.

L'Associació de Veïns del barri del Monestir es mostra satisfeta amb les quatre jornades de festa que han celebrat amb la companyia de 3.500 persones.

El president de l'AAVV del barri del Monestir, Andrés Ares, fa un balanç positiu de la resposta obtinguda en la majoria d' activitats que han proposat als veïns.

Andrés Ares

Estem molt contents amb l'alta participació ja que també han vingut santcugatencs d'altres barris. Han participat aproximadament 3.500 persones.


Enguany, s'han afegit noves propostes a una programació que no ha suprimit les nombroses activitats infantils. Ares resumeix aquestes novetats que han obtingut una resposta massiva del públic santcugatenc.

Andrés Ares

Hem introduït un pregó inicial que protagonitzarà el caparrot de l'any. A més, també hem portat havaneres i hem iniciat una cercavila que esperem que aplegui l'any vinent més entitats.


Tot i l'èxit assolit, l'organització vol consolidar el pregó inaugural, que recaurà en el caparrot de cada any. A més, vol animar més entitats perquè participin a la cercavila.

De cara l'any vinent, l'Associació de Veïns del barri del Monestir es proposa dos reptes: l'ampliació de les activitats esportives en el programa i la major cohesió social entre veïns de diferents orígens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.