S'estrena 'Conviure amb l'Alzheimer', l'audiovisual de Cugat.cat per acostar la malaltia a la població


  • Comparteix:

Imatge de la tómbola benèfica organitzada per l'AFA

Imatge de la tómbola benèfica organitzada per l'AFA

Una xerrada sobre la convivència amb l'Alzheimer tanca, avui, els actes commemoratius del dia internacional d'aquesta malaltia. En aquest acte, es presentarà l'audiovisual 'Conviure amb l'Alzheimer', produït per Cugat.cat. La trobada serà al Club Muntanyenc (CMSC) a dos quarts de vuit de la tarda.

La conferència anirà a càrrec de la a càrrec de la gerent de l'Associació de Familiars Alzheimer Vallès Occidental (AFA), Rosalina Sicart.

Per la seva banda, Cugat.cat ha elaborat 'Conviure amb l'Alzheimer', un treball audiovisual per reconèixer la tasca de les associacions que treballen per lluitar contra l'Alzheimer. Ho explica la directora del grup multimèdia, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Des de Cugat.cat volem donar a conèixer l'Alzheimer, les mesures que es poden prendre per lluitar-hi en contra i reconèixer la tasca de les associacions.



Després d'una tómbola benèfica i una taula rodona entre d'altres, aquest acte serà el punt final a les activitats organitzades amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.