El programa 'Llars verdes' arriba a Sant Cugat amb l'objectiu de fomentar l'estalvi energètic i d'aigua a les cases


  • Comparteix:

Una quinzena de persones ha assistit aquest dilluns, al Casal de Cultura de Mira-sol, al primer dels tallers organitzats a Sant Cugat dins del programa de participació ciutadana 'Llars Verdes'. El repte del programa és aconseguir que els participants aconsegueixin la reducció de les emissions de CO2 en un 5,2%, que és l'objectiu que marca el Protocol de Kyoto, i disminuir entre un 6 i un 10% el consum domèstic d'aigua.

Aquesta iniciativa és una col·laboració entre l'associació Barnamil i l'Ajuntament, que farà arribar aquest programa de conscienciació a Sant Cugat i a la Floresta, a més de a Mira-sol.

La responsable del taller, Julia Mérida, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquests tallers.

Julia Mérida

Tenim un repte col·lectiu d'arribar a reduir el consum d'energia i l'aigua a les llars que estan sensibilitzades.


El taller d'aquest dilluns s'ha centrat en l'aïllament i la calefacció. El mes que ve es tractarà la il·luminació i els aparells elèctrics. En el darrer, ja a mitjans de desembre, es parlarà de l'aigua calenta i la mobilitat sostenible.

El programa 'Llars Verdes' es va posar en marxa el 2005 i des de llavors ha orientat i instruït moltes famílies sobre una gestió més responsable dels recursos energètics i l'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.