El Diari de Sant Cugat celebra el desè aniversari amb un exposició i un nou disseny


  • Comparteix:

Amb motiu del seu desé aniversari, el Diari de Sant Cugat ha renovat la seva imatge. L'objectiu d'aquest nou canvi, el cinqué de la seva trajectòria, és facilitar la lectura, ampliar els continguts i arribar a nous lectors. El resultat, que s'ha presentat durant l'acte de celebració dels 10 anys del diari, és una publicació més dinàmica, plena d'elements visuals i més pràctica.

El Diari de Sant Cugat va començar la seva trajectòria l'any 93 de la mà de l'empresari Josep Maria Cabrerizo qui, d'aquesta manera, volia fer quelcom per la seva ciutat. Es tractava d'una tasca difícil ja que els seus predecessors havien fracassat. La primera capçalera d'aquesta nova publicació va ser 'Els 4 cantons' i no va ser fins l'any 2001 que va passar a dir-se 'El Diari de Sant Cugat'. En el seu desé aniversari, el diari ha presentat un nou disseny més visual que agilitza la lectura. Ramon Grau, editor del diari, ha explicat el motiu del canvi durant l'acte de celebració de l'aniversari que ha tingut lloc a la Casa de Cultura.

Ramon Grau

Aquest canvi suposa avançar millorant i adaptar-nos a les necessitats d'informació de la nostra ciutat


L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder ha felicitat al Diari de Sant Cugat pels seus 10 anys d'existència i ha recalcat el paper que juga en la vertebració de la societat santcugatenca. Recoder ha fet una crida per mantenir viu l'esperit propi de la nostra ciutat per més canvis que es produeixin. L'alcalde ha explicat la importància dels mitjans de comunicació locals.

Lluís Recoder

Perquè Sant Cgat pugui mantenir l'essència de la seva identitat necessitem moltes coses, però sobretot necessitem mitjans de comunicació propis i forts


Durant la celebració també s'ha presentat l'exposició 'Infants, un llibre obert' obra d'Enric Fabre, un dels fotògrafs del diari. Així mateix, el Diari de Sant Cugat ha impulsat l'edició d'un disc compacte del Cor Infantil i Juvenil de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.