L'AJSC, l'única formació santcugatenca que assistirà a la manifestació antifeixista a Barcelona


  • Comparteix:

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat participarà a la manifestació

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat participarà a la manifestació

Una trentena de membres de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) se sumaran a la manifestació unitària antifeixista que se celebrarà a Barcelona per protestar contra el Dia de la Hispanitat. La marxa, que porta per lema 'Pobles units contra l'imperialisme i el feixisme, hispanitat és genocidi', començarà al punt del migdia a la plaça Urquinaona.

Les formacions locals de la CUP, les JERC i el Col·lectiu Antimilitarista (CASC) no participaran a la manifestació barcelonina, que sí que tindrà representació santcugatenca amb la trentena de membres de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat s'hi sumaran.

Els grups locals de l'Esquerra Independentista tampoc han previst cap actuació a la ciutat. El membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, Ignasi Bea, n'explica els motius a Cugat.cat.

Ignasi Bea

Aquest any no hem previst res perquè estem preparant el Correllengua a la ciutat i estem força enfeinats. Hem pensat que era millor reunir esforços a Barcelona i fer una actuació gran.


La plataforma Antifeixista de Barcelona i l'Esquerra Independentista del Barcelonès són els organitzadors de la manifestació antifeixista, 'Pobles units contra l'imperialisme i el feixisme, hispanitat és genocidi', que s'iniciarà a la plaça Urquinaona al punt del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.