Sant Cugat i Alba inicien un projecte de col·laboració pedagògica


  • Comparteix:

Imatge de la ciutat italiana d'Alba, agermanada amb Sant Cugat

Imatge de la ciutat italiana d'Alba, agermanada amb Sant Cugat

La regidora d'Educació, Esther Salat, comunica oficialment a Alba que l'onzena escola del municipi durà el nom de la ciutat del Piemont amb la qual Sant Cugat està agermanada. Salat, que ha visitat la localitat a la 79a fira de la tòfona blanca, ha destacat que la iniciativa està inclosa en el projecte de col·laboració pedagògica de totes dues ciutats.

El projecte, que està adreçat a l'alumnat de 1r a 6è de primària, pretén propiciar el contacte entre els alumnes mitjançant les noves tecnologies i finalitzar la iniciativa amb un intercanvi entre els alumnes per visitar les ciutats corresponents. Ho ha explicat la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, en declaracions a Cugat.cat.

Esther Salat

La idea és que els alumnes mantinguin el contacte i finalitzar l'intercanvi amb un viatge a la ciutat d'Alba









Salat també ha declarat que centrar-se en els més petits de totes dues ciutats permetrà reforçar l'arrelament entre Sant Cugat i Alba.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estoy interesado en participar en esta experiencia. Soy alumno de primaria . En que consiste. Como puedo participar con mis amigos de sexto de primaria. Me gusta aprender idiomas. gracias. por favor contestar.

pau. Enviat el 21/oct/09


Benvolgut Pau, estaré encantada d'explicar-te aquest projecte. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 565 70 00. Gràcies per l'interès

Esther Salat, Regidora d'Educació. Enviat el 21/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.