Sant Cugat disposa d'un segon circuit de fitness al carrer


  • Comparteix:

Sant Cugat ja disposa d'un segon circuit urbà de fitness al llarg del Parc Central. El circuit, de 1400 metres de llargada i punts d'informació per indicar els exercicis de tonificació i estirament muscular addients, es convertirà en el més llarg de la ciutat amb la propera ampliació del Parc Central.

El nou circuit, creat gràcies a un conveni entre el centre esportiu DIR i l'Ajuntament, compta amb dues estacions on es pot consultar la taula d'exercicis de tonificació i estirament muscular. Després de la inauguració fa dues setmanes del primer circuit a la Rambla del Celler, Sant Cugat ja compta amb dos espais que proven d'incentivar la pràctica de l'esport a l'aire lliure. Així ho explica Director Gral Adjunt de DIR, Pere Sust:

Pere Sust

Volem que el ciutadà de Sant Cugat pugui fer exercici físic en un espai lliure i millorar la seva salut


El nou circuit esdevindrà el més llarg de la ciutat quan es consolidi l'ampliació prevista pel Parc Central, que pasarà de 7 a 28 hectàreas. Així ho explica l'alcalde, Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Aquest circuit està en el Parc Central, el qual ampliarem fins a ser el parc urbà més gran de Catalunya


Fruit d'aquest acord amb l'Ajuntament, el centre esportiu DIR també participarà en la reconstrucció del Monestir i la col·locació de cistelles de basket arreu de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.