L'Ajuntament s'il·luminarà de color rosa amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama


Temes relacionats

Una xerrada obre el Dia Internacional contra el Càncer de Mama (15/oct/09)


  • Comparteix:

El dilluns el color rosa n'il·luminarà la façana

El dilluns el color rosa n'il·luminarà la façana

La façana de l'edifici de l'Ajuntament s'il·luminarà de color rosa amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama que té lloc aquest dilluns. Amb aquest acte, es vol sensibilitzar la població de la importància de la detecció precoç de la malaltia.

L'acte vol ajudar a la sensibilització de les dones amb càncer de mama i 'llançar un missatge d'esperança', tal com ha explicat la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny. Un dels principals objectius d'aquest dia és destacar la importància de la detecció precoç de la malaltia, que pot ajudar molt en el tractament.

Fortuny ha convidat tothom a assistir a l'acte.

Carmela Fortuny

És una campanya que es fa a nivell europeu i us convidem a assistir-hi. El mateix dia, durant el ple, farem la lectura d'un manifest de suport.


La presidenta de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí, ha valorat l'acte d'il·luminació de l'edifici consistorial.

Marta Martí

L'Ajuntament i una empresa d'il·luminació hi han volgut col·laborar i posarem de rosa tota la façana. Serà espectacular.


En el context d'aquest dia mundial, la fundació Oncolliga està fent una campanya per recaptar fons per editar un conte de Margarita Martí, en què s'explica amb llenguatge infantil com pot una mare explicar al seu fill que ella pateix càncer.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla molt bé aquesta iniciativa. És molt possitiu que l'Ajuntament recolzi aquestes iniciatives. Peró trobo una gran hipocresia per part de l'equip de govern del nostre Ajuntament que després es neguin a penjar la bandera de l'arc de Sant Martí el dia de l'Orgull Gai. Qué pasa? Que hi ha causes milors que d'altres? Està clar que l'Ajuntament no defensa els interessos de tots els ciutadans. Tot i així, m'alegro d'aquesta inicitiva en el dia de la lluita contra el càncer de mama.

àlex. Enviat el 19/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.