L'Ajuntament presenta el projecte de mobilitat 'Ulls' a la fira Move'09


  • Comparteix:

Logo del Move'09

Logo del Move'09

'Ulls' és la nova plataforma de mobilitat que ha presentat l'Ajuntament a Move'09, la fira anual d'avenços tècnics organitzada per Vodafone. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, ha exposat aquest projecte com una innovació que fa ús del potencial de les noves tecnologies aplicades a la ciutadania.

El projecte posa l'ull en tres àmbits de mobilitat diferents. Per explicar les incidències a la via pública s'ha creat 'Ulls de la ciutat', per fer referència a les multes des de la pocket s'ha ideat 'Ulls de la policia', i per assignar els serveis a les diverses flotes de vehicles municipals s'ha inventat el mòdul 'Queixes i suggeriments per SMS i MMS' i 'Ulls e-mobilitat'.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat que amb aquest projecte es mostra com 'les tecnologies de la informació i de la comunicació es poden implementar fàcilment en benefici de la ciutadania'.

'Ulls' s'ha presentat a la Move'09 de Vodafone, una fira que dóna a conèixer les propostes de diversos integradors i fabricants de software del conjunt de l'Estat i serveix com a punt d'intercanvi d'opinions al voltant de les noves tecnologies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.