Més de 130 persones participen en el 16è aniversari del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol


  • Comparteix:

El dinar de germanor ha tingut lloc al restaurant La Bolera

El dinar de germanor ha tingut lloc al restaurant La Bolera

Més de 130 persones han celebrat el 16è aniversari del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol. La festa, que ha tingut lloc aquest dissabte, ha comptat amb un dinar de germanor i diversos espectacles al Centro Popular Andaluz protagonitzats pels mateixos membres del col·lectiu. El president del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol, Juan Muerte, ha dit a Cugat.cat que l'entitat està molt satisfeta de la bona resposta que tenen els socis en totes les activitats que organitza.

Després del dinar de germanor, la festa d'aniversari ha seguit a la tarda amb diverses actuacions de cant coral i teatre dels membres del Col·lectiu al Centro Popular Andaluz. La celebració ha posat punt i final amb un refrigeri pels participants.

El president del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol, Juan Muerte, explica que els socis de l'entitat sempre responen molt bé a les activitats que s'organitzen.


Juan Muerte

La gent del Casal sempre respon molt bé. Estem molt contents. Fem moltes activitats i tenim un col·lectiu molt maco.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha assistit a l'àpat de germanor que s'ha celebrat al restaurant La Bolera. Recoder ha dit a Cugat.cat que els casals són un punt de trobada i un lloc per relacionar-se, cuidar-se, aprendre i fer salut i ha valorat molt positivament la bona acollida dels socis del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-Sol.


Lluís Recoder

És molt maco veure gairebé 140 persones dinant i passant-ho bé. Els casals de gent gran són un punt de trobada i un lloc per relacionar-se i aprendre.




El Casal de Mira-sol, que compta amb més de 300 socis, organitza diverses activitats com costura i cant coral destinades a la gent gran.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.