Sant Cugat, en la ruta d'uns traficants de drogues detinguts a Sabadell


  • Comparteix:

A Sant Cugat es van trobar 12 fardells com aquests

A Sant Cugat es van trobar 12 fardells com aquests

La Policia Nacional espanyola ha detingut a Sabadell dues persones acusades d'integrar un grup organitzat dedicat a la distribució d'haixix a gran escala. La ruta dels detinguts amb la droga ha passat per diferents ciutats de la zona, entre elles Sant Cugat. Durant l'operació policial s'han intervingut més de 2.000 quilos d'haixix, un vehicle tot terreny, un turisme i telèfons mòbils.

Les investigacions es van iniciar després que la Brigada de la Policia Judicial de la comissaria de Sabadell advertís de l'existència d'aquest grup organitzat i especialitzat, que presumptament estava preparant una important transacció de droga cap a Europa.

Segons els agents, els arrestats rebien la droga que arribava a l'Estat espanyol, la guardaven en fardells de 30 quilos en un local de Molins de Rei i la venien a traficants que operen a nivell europeu. La recerca va esbrinar que s'utilitzava un tot terreny d'alta gamma que havien robat per transportar la droga. Una vegada la policia va contactar amb els compradors, el vehicle va ser carregat amb 12 fardells d'haixix i el van traslladar a un aparcament d'un centre comercial de Sant Cugat, on va quedar estacionat amb la finalitat de fer la transacció. La policia, però, va detenir abans de l'intercanvi els presumptes traficants i va registrar el local on s'havien guardat 57 fardells més.

L'operació continua oberta i no es descarten noves detencions de membres d'aquest grup organitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.