Massiva participació dels exalumnes en el 25è aniversari de l'IES Arnau Cadell


  • Comparteix:

Els antics alumnes de l'Arnau Cadell s'han sumat massivament a la celebració del vint-i-cinquè aniversari de l'Institut. Els actes centrals d'aquest aniversari continuen avui amb activitats pels alumnes i professors actuals, i dimecres amb les autoritats i entitats santcugatenques.

El primer dia de celebracions, dedicat als alumnes que van passar per les aules de l'Arnau Cadell, s'ha allargat fins a quarts de dotze de la nit. Des de primera hora de la tarda, molts exalumnes han visitat les exposicions de material antic de l'escola, les classes i les orles de cada promoció. Tots ells han mostrat el seu afecte per l'Institut, tal com explica la seva directora, Maria Valls:

Maria Valls

De l'Arnau Cadell tothom té molt bon record


Alguns exalumnes, com el periodista Jofre Llombart o el membre d'Aula de So, Oriol Castanyer, han contribuït a la celebració amb una conferència sobre la guerra de l'Iraq i una interpretació musical, respectivament. Avui dimarts, continuaran les activitats orientades als estudiants actuals, amb un gran dinar, un concert de Hip Hop i actes més emotius:

Maria Valls

Hem fet fotos i samarretes del vint-i-cinquè aniversari


Demà dimecres es farà una celebració oficial, amb representants de l'Ajuntament i del Departament d'Ensenyament, i de les diferents entitats santcugatenques. Les activitats acabaran amb un concert d'òpera a càrrec dels santcugatencs Cecília Valls i Jaume Fàbregas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.