La Plataforma Aturem la Guerra desconvoca les cassolades i les concentracions setmanals


  • Comparteix:

La plataforma local Aturem la Guerra ha decidit desconvocar les cassolades que es venien fent cada dimecres al vespre i les concentracions cada dijous a la plaça Barcelona donada la nova situació creada a l'Iraq. No obstant, la plataforma no atura les accions de protesta i aquesta tarda proposarà a l'Ajuntament que se sumi al boicot en la compra de productes d'origen nord-americà.

La fi de l'ocupació de les tropes anglo-americanes i dels bombardejos obre a la Plataforma local Aturem la Guerra una nova etapa amb l'organització d'activitats que promoguin la reflexió sobre la guerra en forma de debats i xerrades.

Tot i la fi de les cassolades i les concentracions, les accions de protesta continuen endavant amb la proposta de boicot als productes nord-americans i la promoció entre la ciutadania de l'objecció fiscal. De fet, aquesta mateixa tarda representants de la Plataforma proposaran a l'Ajuntament que se sumi al boicot. Segons un dels portaveus de la plataforma, Narcís Sánchez, el consistori hauria de donar suport a la iniciativa per coherència 'ideològica':

Narcís Sánchez

Si l'Ajuntament s'ha manifestat en contra de la guerra no ha de recolzar les empreses que la propicien


Es mantindran els punts d'informació sobre l'Objecció fiscal davant l'Ateneu el proper dimarts i dijous al carrer Santa Maria. Els integrants de la Plataforma, a més, estan disposats, durant la campanya electoral, a fer palesa i notòria l'actitud i la posició que ha mantingut el PP en el tema de la guerra a l'Iraq.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.