La pluja abandona Sant Cugat sense conseqüències greus


Temes relacionats

Arbres caiguts, talls de trànsit i acumulacions d'aigua, efectes de la pluja a la ciutat (22/oct/09)


  • Comparteix:

Dos arbres caiguts al Col·legi El Pinar, un altre arbre desarrelat al carrer Saragossa de Mira-sol i el rescat d'un vehicle de l'Associació de Defensa Forestal (ADF) per part de Protecció Civil a la riera a tocar de l'avinguda de Can Calders són els incidents més destacats que ha deixat aquest dijous de pluja a la ciutat. La gran quantitat d'aigua caiguda ha provocat multitud d'incidències de petita importància al centre i als districtes que en tot moment han estat sota control. La previsió meteorològica per aquest divendres preveu la retirada de la nuvolositat i una pujada de les temperatures.

El fort aiguat que ha caigut aquest dijous a Sant Cugat i als districtes no ha tingut conseqüències greus i s'ha saldat amb petites incidències puntuals que han afectat propietats particulars i la via pública.

L'escola El Pinar ha estat una de les protagonistes per la caiguda de dos arbres del pati del col·legi que han quedat estesos al carrer Oceà Glacial. Ho ha explicat la germana Maria Roser en declaracions a Cugat.cat.

Germana Maria Roser

No hem vist la caiguda però sí que ho hem escoltat. Per sort eren tres quarts de quatre, quan no hi havia ningú, i per això no ha passat res.


Un altre dels afectats ha estat Francesc Codina, veí del carrer Manuel de Pedrolo, a tocar del CAP Sant Cugat, que ha demanat l'ajuda de protecció civil, que s'hi ha acostat per controlar la zona. Codina ha explicat que ha donat l'avís per precaució ja que mai havia vist la riera amb tanta aigua.

Francesc Codina

En el temps que portem aquí no havíem vist mai tant cabal a la riera.


Altres incidents han estat el desbordament de la riera al passeig del Nard, a Mira-sol, un accident de trànsit a l'avinguda Europa i la inundació d'uns baixos al carrer Sagués, a la Floresta.

El Servei Metereològic de Catalunya ha anunciat la retirada de la nuvolositat a Sant Cugat i preveu que llueixi el sol durant aquest divendres acompanyat d'un increment de les temperatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.