La Festa de Tardor d'enguany posa l'accent en la participació


  • Comparteix:

Festa de tardor del 2006

Festa de tardor del 2006

El manifest de la Festa de Tardor aborda diverses qüestions ciutadanes com el voluntariat, el conflicte de Torre Negra, el model de ciutat i la situació econòmica actual. La 34a edició de la festa de les entitats, que començarà el 6 de novembre, comptarà amb Arcadi Oliveres i Àngel Casas com a pregoners. El lema de la festa d'enguany és 'Per Sant Cugat: associa't, participa i decideix'.

La Festa de Tardor vol ser un reflex de l'activitat associativa de la ciutat i un estímul per implicar més els santcugatencs en els temes de ciutat. Una reflexió conjunta a càrrec dels dos pregoners és l'activitat que enguany dóna el tret de sortida a la 34a edició de la Festa de Tardor. Un dels coordinadors de la festa de les entitats, José Manuel Casteleiro, valora aquesta nova iniciativa a Cugat.cat.

José Manuel Casteleiro

Abans de la festa hi haurà una reflexió conjunta amb el pregoners. Aquesta és una iniciativa nova. Divendres hi haurà concert i dissabte i diumenge serà el torn de les entitats.



El gruix de les activitats es concentrarà el cap de setmana amb concerts i la mostra d'entitats. Enguany, la festa coincidirà amb la diada dels Castellers de Sant Cugat, que acabaran de completar la programació d'aquesta edició.


Casteleiro explica què esperen aconseguir amb aquesta edició.


José Manuel Casteleiro

Ens agradaria que la festa estigués visitada per una gran part de persones. D'aquesta manera es pot crear un lligam de relacions entre les entitats i els santcugatencs.



La mostra d'entitats, que enguany dóna el tret de sortida el dia 4 de novembre, permetrà als santcugatencs conèixer més a fons les entitats locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.