Una desena de col·leccionistes guanyen vals de 30 euros per gastar als comerços del barri del Monestir


Temes relacionats

La col·lecció de cromos sobre Sant Cugat als anys 50 es podrà completar fins a l'octubre (24/set/09)


  • Comparteix:

Imatge del sorteig per conèixer els guanyadors

Imatge del sorteig per conèixer els guanyadors

Ja es coneixen els deu guanyadors del sorteig emmarcat en l'activitat 'Retalls d'Història', organitzada per l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir. La iniciativa ha consistit en omplir un àlbum de cromos que recull fotografies cedides per Joan Cabanas i Alibau, ubicades en el Sant Cugat dels anys 50. El premi és un val de 30 euros que la desena de premiats poden bescanviar a qualsevol comerç del barri del Monestir.

La Maria Antònia Saloni, la Maria Segarra i en Santiago Garcia són alguns dels deu premiats d'entre els 160 participants en el sorteig, celebrat aquest dissabte al matí a la seu de l'entitat.

La col·lecció 'Retalls d'història' es compon d'un centenar de cromos amb fotografies extretes de l'arxiu particular del fotògraf Joan Cabanes. Cada botiga del barri tenia un cromo que lliurava als participants quan aquests accedien al comerç. L'última imatge de la col·lecció es recollia a l'Ajuntament, des d'on s'ha omplert la butlleta per participar en aquest sorteig de vals de compra a les botigues del barri.

El president de l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, Jaume Valls, explica l'objectiu d'aquesta iniciativa a Cugat.cat.

Jaume Valls

L'objectiu era fer venir la gent al barri del Monestir i que passegessin per les nostres botigues.



Davant l'èxit obtingut en aquesta primera edició, Valls ha avançat que ja han parlat amb el fotògraf Joan Cabanas per engegar una segona edició de l'àlbum històric de la ciutat.

Jaume Valls

Esperem fer una segona sessió de la iniciativa. Creiem que serà possible perquè ja ho hem començat a parlar amb el senyor Cabanas.






Aquelles persones que no hagin enllestit la col·lecció poden recollir els cromos que els manquen a la seu de l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, ubicada a l'avinguda Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.