Una delegació de la ciutat italiana d'Alba visita Sant Cugat


  • Comparteix:

Una delegació de la ciutat italiana d'Alba, situada al Piamont, visita aquests dies la ciutat per segona vegada després de la participació dels seus banderers el passat setembre la Fira Medieval de Sant Cugat. Els visitants, alguns dels quals han vingut a peu des de la ciutat italiana, venen acompanyats pel seu alcalde que es reunirà amb Lluís Recoder.

Després de la participació dels banderers del Piamont a la Fira Medieval, ara, una delegació d'Alba visita la ciutat en una marató a peu que fan des d'aquesta ciutat fins a Sant Cugat.
L'alcalde, que durant la visita es reunirà amb el seu homòleg d'Alba, ha explicat que es tracta d'una ciutat vitivinícola que guarda algunes similituds amb Sant Cugat. Lluís Recoder espera que aquesta visita serveixi per estrènyer els llaços entre les dues ciutats:

Lluis Recoder

Espero que la visita serveixi per estrènyer els llaços entre Sant Cugat i aquesta ciutat del Piamont


Alba és coneguda arreu per celebrar una de les fires de més volada en el món gastronòmic com és el festival de la Trufa. A més, a l'igual que Sant Cugat, celebra, el mes d'octubre, una Fira Medieval on es fan banquets al carrer, una desfilada històrica del segle 14 i curses de cavalls a pèl.

Recoder ha explicat que les relacions entre les dues ciutats s'han reforçat d'ençà de la visita d'una delegació santcugatenca a la ciutat italiana.

Lluís Recoder

Hi ha una relació que va començar amb la visita de la companyia de banderers durant la Fira Medieval


Durant las seva estada, els visitants, que s'allotgen a la Casa de Cultura, podran conèixer de prop el Monestir, el nou Museu de la ciutat i la vianantització realitzada als carrers del centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.