Els alumnes del Pla i Farreras inicien les classes a la nova escola del passeig Gaudí


  • Comparteix:

Els alumnes de l'escola Pla i Farreras han començat les classes al nou edifici de l'escola Pi d'en Xandri, situat al passeig Antoni Gaudí. Les instal·lacions de l'escola Pla i Farreras que queden alliberades serviran per acollir els alumnes de l'Institut de secundària Sant Cugat.

Encara que el nou edifici no funciona a ple rendiment, els 456 alumnes ja assisteixen a classe amb normalitat. El centre, que disposa de menjador, gimnàs i aula de música, ofereix dues línies d'infantil i primària i compta amb 18 aules i 27 professors.
L'equipament funciona amb normalitat amb l'excepció d'alguns serveis com el gas o el telèfon, que encara falten per instal·lar i que s'espera acabar de resoldre en els propers dies.
L'alcalde, Lluís Recoder, ha manifestat que durant els propers dos mesos s'acabaran d'enllestir els últims detalls:

Lluís Recoder

Ara tenim gairebé dos mesos per provar i si calguès fer alguna cosa més tindriem tot l'estiu per fer-la


És precisament la manca d'alguns serveis bàsics el que ha suscitat les crítiques de l'Associació de Pares i Mares que s'han queixat de la falta de previsió de l'Ajuntament en un trasllat que es preveia, en un principi, per setembre de l'any passat.
L'escola Pi d'en Xandri és la setena escola de primària que funciona a Sant Cugat. Recordem que la vuitena escola és previst que entri en funcionament aquest setembre a Coll Favà i aculli els alumnes que s'estan, provisionalment, a les instal·lacions de Nova Aula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.