La Setmana de la Gent Gran del Casal de Sant Cugat dóna el tret de sortida amb un dinar de germanor


  • Comparteix:

L'alcalde ha participat al dinar de germanor

L'alcalde ha participat al dinar de germanor

La Setmana de la Gent Gran del Casal de Sant Cugat ha donat el tret de sortida aquest dilluns amb un dinar de germanor. Alguns dels actes més destacats de la Setmana són un xou protagonitzat pels membres del casal, l'actuació de l'Esbart i els bastoners i diversos campionats de cartes i parxís. Un ball amb música en viu i el lliurament dels premis dels campionats tancaran la Setmana de la Gent Gran diumenge a les cinc de la tarda.

Un àpat de germanor ha donat el tret de sortida a la Setmana de la Gent Gran. L'acte, que s'ha celebrat al Casal de la Gent Gran, ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.

La Setmana de la Gent Gran ha organitzat per aquest dimecres un campionat de parxís i una actuació d'havaneres. La celebració seguirà dijous amb un bingo sorpresa. El xou protagonitzat pels membres del casal tindrà lloc divendres a la tarda i dissabte serà el torn de l'actuació de l'Esbart i els bastoners. La Setmana de la Gent Gran clourà la seva programació diumenge amb un ball amb música en viu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.