El consell assessor rebutja Eladio Jareño com a delegat territorial de TVE a Sant Cugat


  • Comparteix:

El consell assessor de RTVE a Catalunya ha rebutjat el nomenament d'Eladio Jareño com a nou delegat terrritorial qualificant-lo d'inadequat i poc oportú enmig d'un període electoral. Per la seva banda, el Comitè d'Empresa recela del nou director i dubta que pugui solucionar les contínues retallades de competències que pateix la delegació de Sant Cugat.

Aquesta és la quarta direcció que arriba a la televisió espanyola a Catalunya des de l'any 96. El Comitè d'empresa afirma que era necessari un canvi de director però desconfia d'un nomenament que respon només a criteris polítics. Segons el secretari del Comitè d'empresa, Juan Manuel Hidalgo, probablement el nou director ja vingui alliçonat amb les consignes del Partit Popular:

Juan Manuel Hidalgo

Aquest home farà el que digui el senyor Urdaci


El consell assessor de RTVE també ha criticat la pèrdua d'autonomia dels programes produïts a Catalunya i la reducció en un 30 per cent dels programes fets en català en els últims cinc anys. Segons Hidalgo, la sensibilitat cap al fet diferencial català és molt limitada:

Juan Manuel Hidalgo

Ara no hi ha la sensibilitat que hi havia abans cap a la televisió en català


Des del Comitè d'Empresa es confia en poder solucionar tots aquests errors en la gestió i dotar a la televisió de més autonomia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.