La màgia protagonitza enguany la campanya de Nadal de la Federació de Comerç


  • Comparteix:

La Federació de comerciants vol fomentar l'activitat al carrer per Nadal

La Federació de comerciants vol fomentar l'activitat al carrer per Nadal

La Federació de Comerciants de Sant Cugat organitza un any més activitats al carrer per fomentar el consum per Nadal. L'associació iniciarà la campanya l'1 de desembre i oferirà iniciatives als més petits fins el 4 de gener.

Una gimcana encetarà el 18 de desembre la graella d'activitats que es podran trobar als principals eixos comercials de la ciutat. Els infants hauran de trobar als aparadors dels diferents comerços de la plaça de Barcelona i rodalies una sèrie d'imatges relacionades amb el tema d'enguany. Els participants optaran a un joc de màgia.

El mag Magoo amenitzarà el matí del dia 19 amb un espectacle a la plaça dels Quatre Cantons. Els tallers de màgia i de fanalets i els contacontes també tindran cabuda en els carrers de la ciutat durant tot el desembre.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep-Lluís Galvany, explica quin és l'objectiu principal de centrar l'activitat al carrer i no a l'interior dels comerços associats.

Josep Lluís Galvany

El pares podran deixar els nens amb els animadors, fet que fomentarà la compra.


El cagatió i un patge reial protagonitzaran la revetlla de Nadal i la revetlla de la cavalcada de reis, respectivament. Els nens i nenes que s'apropin a la plaça de Sant Pere el dia 24 de desembre a partir de les cinc de la tarda obtindran un obsequi del tió santcugatenc. D'altra banda, els infants podran lliurar la seva carta al representant dels Reis el 4 de gener a la plaça de Doctor Galtés.

La campanya de nadal de la Federació de Comerç també tindrà per primer cop una auca. Ho explica Galvany.

Josep Lluís Galvany

Hi haurà una auca de la festa de Nadal que fem cada any els comerços associats.





Com cada any, cadascun dels comerços associats a la federació oferirà loteria de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.