700 persones expressen la seva opinió sobre la Festa Major


  • Comparteix:

700 persones han expressat quin model de Festa Major desitgen a través de les enquestes que ha realitzat la Comissió de Festes. La majoria d'aquests ciutadans han demanat diversificar l'estil de música per a joves, contractar concerts de cantautors i redefinir tradicions populars com el Paga-li Joan.

Durant un mes, els organitzadors de la Festa Major han fet un qüestionari a 700 santcugatencs sobre quines són les seves preferències sobre la festa gran de Sant Cugat. Per poder fer una anàlisi acurada, s'han fet enquestes dividint els ciutadans en 3 grups d'edat: menors de 18 anys, entre 18 i 36 anys, i majors de 36.

El resultat de les enquestes indiquen, entre d'altres aspectes, que els més joves i els més grans volen que les festes populars tinguin un altre caire. Bona part d'aquestes persones, també han mostrat interès en l'ampliació del nombre d'activitats esportives.

Nacho Gonzalvo, responsable de la Comissió de Festes, ha valorat molt positivament la bona participació d'aquesta iniciativa:

Nacho Gonzalvo

En general hi hagut una gran participació i una gran quantitat d'idees


Gonzalvo també ha remarcat que el jovent ha demanat, sobretot, que els concerts de Barraques siguin d'estils diversos:

Nacho Gonzalvo

Ens han dit que manca algun tipus de música que actualment no hi ha


Una altre de les demandes, provinent del públic més madur, és que el programa d'actes compti amb cantautors com Luis Eduardo Aute o Lluís Llach. La Festa Major se celebrarà entre els dies 26 i 29 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.