La Floresta ja té circuits de salut per a la gent gran del districte


Temes relacionats

Les persones grans ja es poden iniciar a la informàtica a la nova ciberaula de la Floresta ( 9/feb/09)


  • Comparteix:

La gent gran de la Floresta ja disposa d'espais on fer exercicis amb els circuits de salut, que s'han inaugurat aquest dijous al districte. Es tracta d'una desena d'aparells situats al parc de la Serreta i al Centre Social i Sanitari per millorar la coordinació, la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions de les persones grans.

L'alcalde, Lluís Recoder, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, han inaugurat el circuit del Centre Social i Sanitari de la Floresta aquest dijous a la tarda amb una cinquantena de veïns del districte. Amb l'ajut d'un jugador de l'Olimpyc Floresta, Xaloc Rion, els assistents han provat els aparells.

L'alcalde ha destacat l'aposta que l'Ajuntament està fent per la tercera edat en dos sentits. D'una banda, Recoder assegura que cal introduir-los al món de les noves tecnologies, motiu pel qual es va posar a disposició dels veïns una aula d'informàtica també a les instal·lacions municipals del districte, que es va inaugurar a principis d'any. D'altra banda, la importància de la salut, on ha emmarcat els nous circuits del districte.

Lluís Recoder

Insistim en què la gent gran faci esport per poder envellir en bon estat.



A més d'exercitar-se, la cinquantena d'assistents a la inauguració també han pogut gaudir de berenar per a tothom i han pogut recuperar-se amb refrigeris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.