La crisi econòmica incideix en la participació a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Edició anterior de la festa

Edició anterior de la festa

Una setantena d'associacions de la ciutat participen a la Festa de Tardor d'enguany, fet que suposa prop d'una desena menys que a l'edició anterior. Tot i aquest descens provocat per la situació econòmica, la plaça d'Octavià s'omplirà d'activitats culturals, esportives i culinàries durant el cap de setmana. Un col·loqui amb els pregoners aquest dimecres precedirà el gruix d'activitats que es concentren el cap de setmana i que arrencarà divendres amb un concert d'Estanislau Verdet.

Més de trenta activitats s'han programat per a aquest cap de setmana a l'entorn de la plaça d'Octavià. Enguany, la crisi econòmica ha dificultat l'activitat de moltes entitats, però tot i així el programa de la 34a edició de la festa manté un bon nivell, segons el membre de la comissió organitzadora, José Manuel Casteleiro.

Joan Manuel Casteleiro

Estem a un bon nivell. La gent s'ha engrescat a treure al carrer les activitats de les entitats i crec que molta gent s'aproparà a la festa.



Una acció sobre el canvi climàtic i una performance sobre els drets humans sensibilitzaran aquest diumenge els espectadors. La festa vol implicar també tots els col·lectius de la ciutat, una mostra d'aquesta voluntat és la Competició de bàsquet 3x3 per a discapacitats físics, que ha impulsat la UESC amb el suport de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.