La primera edició del Mercat Esotèric omple de misteri els carrers de Coll Favà


  • Comparteix:

El barri de Coll Favà viu la Castanyada amb la celebració de la primera edició del Mercat Esotèric organitzat per l'Associació de Comerciants del barri del Monestir. El carrer Josefina Mascareñas s'ha omplert de misteri gràcies a una trentena de paradetes que han estat guarnides amb accessoris típics de la nit dels esperits. Productes com pedres i amulets s'han convertit en la compra preferida dels vianants.

Els veïns del barri de Coll Favà s'han despertat aquest dissabte al matí amb la primera edició del Mercat Esotèric. Per primer cop el carrer Josefina Mascareñas s'ha vist guarnit de carabasses, ratpenats, barrets de bruixes i diversos accessoris per decorar la celebració de la Castanyada amb la tradició més anglosaxona. Els productes esotèrics s'han barrejat amb objectes artesanals i aliments en un mercat amb una trentena de parades.

Els comerciants i vianants han destacat els aspectes més originals del mercat.

Vianants

En aquest cas, és una fira de bruixes. / Pots trobar moltes coses relacionades amb l'esoterisme. / M'ha cridat molt l'atenció l'escenografia.



Un dels membres de l'Associació de Comerciants, Albert Bernet, ha explicat quin és l'objectiu del Mercat Esotèric en declaracions a Cugat.cat.

Albert Bernet

És la primera edició d'una fira esotèrica que vol fomentar el barri i que s'uneixi amb els carrers comercials del poble.









La Fira ha estat instal·lada al barri de Coll Favà durant tot el cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.