Els santcugatencs compleixen amb la tradició de visitar el cementiri, però ho fan de manera esglaonada


  • Comparteix:

Els santcugatencs encara compleixen amb la tradició de visitar el cementiri per Tots Sants, tot i que prefereixen fer-ho al llarg de la setmana. Enguany, han estat menys els santcugatencs que han visitat el cementiri municipal aquest diumenge, però el total de visites de les darreres dues setmanes és similar als anys anteriors. Per la seva banda, els santcugatencs asseguren que l'equipament municipal ha millorat en els darrers anys.

Per a aquesta ocasió, el cementiri municipal ha col·locat baranes, s'han arranjat algunes zones i s'ha pintat la capella. Actuacions que se sumen a la millora de l'aparcament i altres obres que fan que la sensació dels ciutadans sigui que el cementiri municipal hagi millorat en els darrers anys.

Visitants

Ara està millor, s'han arranjat els carrers, però encara queden coses per fer. / Ho veig millor, està més net. / Està molt cuidat.



Unes 16.000 persones s'han apropat aquestes darreres setmanes fins a l'equipament municipal, una xifra semblant a la d'altres anys i a les previsions. Els motius de seguir amb la tradició són variats, tot i que l'assistència durant el diumenge de Tots Sants ha estat inferior que altres anys. Els santcugatencs han preferit fer la visita de manera esglaonada.

El cementiri municipal està gestionat per l'empresa Serveis Funeraris Integrals i aplega més de 5.400 sepultures.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.