Els grups polítics creuen que amb Cugat tv la ciutat és pionera en l'àmbit de la comunicació


  • Comparteix:

Els grups polítics municipals i la presidenta de l'EMD elogien la posada en marxa de Cugat tv per la tasca de proximitat, democratització de la informació i cohesió social que desenvolupa entre la societat santcugatenca. Les formacions consideren que, amb la nova televisió on line, la ciutat torna a ser pionera en l'aposta per la innovació i les noves tecnologies de la comunicació.

El portaveu de CiU, Joan Recasens, ha posat èmfasi en la funció social que fa el grup de comunicació local i que continuarà fent amb Cugat tv.

Joan Recasens

Cugat.cat demostra que Sant Cugat no és una ciutat dormitori.



El portaveu del PSC, Salvador Gausa, ha destacat que Cugat tv fa d'altaveu de la societat civil i dels partits polítics, una tasca que considera 'essencial'.

Salvador Gausa

Un grup de comunicació és on s'extenen les idees, els projectes de la ciutat. Ens doneu la possibilitat d'explicar-nos, és fonamental.


El president i regidor d'ICV-EUiA, Joan Calderón, creu que Cugat tv s'emmarca en un grup de comunicació 'molt potent' per a una ciutat de 80.000 habitants.

Joan Calderón

És una manera fàcil de saber què passa a la ciutat a només un 'click'.





El portaveu d'ERC, Raül Grangé, considera que amb la nova televisió on line la ciutat torna a ser pionera en un altre àmbit.

Raül Grangé

Som un exemple en l'àmbit de la comunicació per a altres ciutats.





La portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha elogiat la pluralitat del grup de comunicació de la ciutat a l'hora d'informar de qüestions locals.

Berta Rodríguez

Sou equànimes a l'hora d'informar, feu arribar la televisió de Sant Cugat a tot el món.



La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, assegura que, en l'era de la comunicació, un mitjà com Cugat tv és fonamental per donar a conèixer les accions a Valldoreix i a Sant Cugat

Montserrat Turu

L'important és que la gent conegui les coses, un bon mitjà de comunicació és essencial.






Els diputats santcugatencs del PSC-CpC Josep Maria Balcells i del grup mixt José Domingo també han assistit a la presentació en societat de Cugat tv aquest dilluns a EsadeCreapolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.