Cugat tv referma el compromís per la qualitat i la pluralitat en la seva inauguració oficial


  • Comparteix:

Moment de la presentació de Cugat tv

Moment de la presentació de Cugat tv

Cugat tv, la televisió on line del municipi, referma el compromís de ser un mitjà de qualitat i plural al servei de la ciutadania de Sant Cugat en la inauguració oficial del mitjà. En un acte aquest dilluns a EsadeCreapolis davant d'unes 250 persones, Cugat tv, del grup de comunicació públic Cugat.cat, s'ha marcat com a objectiu arribar a tots els santcugatencs a través d'Internet o de la televisió IP. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Ja s'han inaugurat oficialment els 11 canals temàtics i els 32 programes de Cugat tv. Segons la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, el naixement de Cugat tv és un pas cabdal per convertir el grup local en un centre periodístic al servei de la ciutadania adaptat a les novetats tecnològiques. En aquest sentit, Lablanca ha destacat la inclusió dels subtítols als vídeos de Cugat tv per apropar els continguts a tota la població.

La directora del grup també ha destacat que els productes audiovisuals de Cugat tv no només es veuran als ordinadors, sinó que es difondran per televisió.

Mònica Lablanca

Estem adaptant el nostre producte perquè es pugui veure a televisió amb els monitors que tindran Internet o bé amb decodificadors per a la xarxa.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha remarcat l'esforç de l'antiga Ràdio Sant Cugat per adaptar-se al futur i fer néixer Cugat.cat i els seus mitjans. Segons Recoder, en aquest procés s'ha continuat mantenint la qualitat i la pluralitat ideològica dels continguts periodístics. A més, l'alcalde ha subratllat que el fet que Cugat.cat tingui més de 12.500 usuaris únics segons dades de l'OJD que demostra Sant Cugat no és una ciutat dormitori.

Lluís Recoder

El fet que 12.500 persones s'interessin pel que passa a Sant Cugat vol dir que no som una ciutat dormitori.


A l'acte d'aquest dilluns, també hi ha assistit el director del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font, que ha assegurat que el naixement de Cugat tv marca una tendència a seguir en el món dels mitjans de comunicació.

Font ha elogiat que un grup de comunicació local com Cugat.cat aposti per les noves tecnologies.

Ramon Font

No deixa de ser curiós que es faci televisió de proximitat a través d'un mitjà que arriba a tothom.



A la presentació d'aquest dilluns, Lablanca també ha avançat que Cugat.cat renovarà aviat la seva portada i que tindrà versions en espanyol i en anglès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.