El sector situa Cugat tv com a exemple del futur de la comunicació


  • Comparteix:

Redacció de Cugat.cat

Redacció de Cugat.cat

El món de la comunicació dóna la benvinguda a Cugat tv. Membres del sector com els directors de Comunicalia i la Xarxa Audiovisual Local (XAL) han coincidit a destacar el caràcter innovador de la nova televisió on line de Sant Cugat, així com la seva aposta per iniciar un camí que serà un exemple a seguir dins el món de la comunicació.

El director general de Comunicalia, Joan Vila, ha destacat l'aposta de Cugat tv per la informació de proximitat i les noves tecnologies.

Joan Vila

La vostra aposta és un camí a seguir: diversificar la manera de rebre la informació i apostar per la informació de proximitat.









Per la seva banda, el director general de la Xarxa Audiovisual Local, Marc Melillas, ha assegurat que la proposta de la televisió on line de Sant Cugat serà la tendència a seguir per a la resta del sector durant els propers anys.

Marc Melillas

És una aposta innovadora en la línia que està seguint el sector. Cugat tv marca la tendència d'una manera clara.






Tots dos han coincidit a augurar que el futur de la comunicació local es basarà en l'ús de les noves tecnologies a través de la xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.